Keitä me olemme

 

Kokemusta riittää

Ylläksen Matkailu on toiminut Ylläksellä liki 30 vuotta ja on alueen kokenein ja suurin mökkivuokraaja. Alusta saakka Ylläksen Matkailu on toiminut koko Ylläksen alueella, sekä Äkäslompolossa että Ylläsjärvellä.

Yli 500 lomakohteen valikoimassa on vaihtoehtoja hiihtomökeistä ja huoneistoihin, luksushuviloista erähenkisiin asumuksiin. 
Ylläksen Matkailun kohteet ovat tunnettuja laadusta ja hyvästä varustetasosta. Vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Ylläksen suurimmasta verkkopalvelusta  www.yllaksenmatkailu.fi , jossa vierailee 4 000 eri kävijää viikossa.

Kaikki Ylläksen Matkailun kohteet ovat varattavissa online myös Suomen suurimmasta  mökkiportaalista www.lomarengas.fi

Ylläksen Matkailun toimisto ja omistajat

Toimisto sijaitsee Äkäslompolossa osoitteessa Sivulantie 8 ja se palvelee mökkien omistajia ja muita asiakkaita arkisin 8.30 - 16.00.
 Vuonna 2008 Kolarin kunta luopui omistuksestaan yhtiössä ja Lomarenkaasta tuli Ylläksen Matkailun pääomistaja 60 % osuudellaan.

Asiakkaat

Kotimaisten asiakkaiden osuus on 80 % lja ulkomaisten asiakkaiden osuus 20 %. Kotimaiset asiakkaat ovat pääosin lapsiperheitä ja pariskuntia, jotka tulevat kaupungeista. Ulkomaiset asiakkaat tulevat pääosin Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja muista Keski-Euroopan maista.

Lomarengas konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2011 noin 22 000 000 euroa. Henkilöstön määrä on 35, joista 4 henkilöä on Ylläksen Matkailun palveluksessa.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. Yhteydessä kanssasi voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Ylläksen Matkailun ja Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö kanssamme. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!

Ylläksen Matkailu Oy
0306 502 580
yllaksen.matkailu@yllas.fi