Sopimus Ylläksen Matkailun ja mökin omistajan välillä

 

Lomakohteen tarkastus

Ennen sopimuksen tekoa kaikki välitykseen tulevat lomakohteet tarkastetaan. Tarkastus vie aikaa 3-4 tuntia. Käynnin aikana Ylläksen Matkailun edustaja kerää tarvittavat tiedot lomakohteesta, ottaa valokuvia, luokittelee kohteen, neuvottelee hintatasosta sekä antaa neuvoja käytännön asioista.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja sen perusteella lomakohteen ennakkomyyntioikeus on Ylläksen Matkailulla.

Varaustilanne on sopimuksen perusteella Ylläksen Matkailulla

Omistajan on varmistettava aina ensin varaustilanne Ylläksen Matkailusta ennen kuin hän vahvistaa varauksen omalle asiakkaalleen.

Omistajan on ilmoitettava aina kaikki omat varaukset Ylläksen Matkailulle, myös yhden yön varaukset. Omistajan tulee ilmoittaa oma varaus myös esim. mökin remontin, maalausurakan tai muun kunnostuksen ajaksi. Omistajan oma varaus (asiakas tai oma käyttö) on pätevä vasta, kun varaus on tehty reaaliaikaiseen varausjärjestelmäämme. Päällekkäisvarauksissa Ylläksen Matkailun tekemä varaus on etusijalla. Samat säännöt koskevat myös omaa käyttöä. Varaustilanteen voi selvittää netissä käyttämällä Ylläksen Matkailun omistajaliittymää tai arkisin puhelimella.

Varaustilanteesta ilmoittaminen

Ylläksen Matkailu ilmoittaa omistajalle varauksista ja peruutuksista kirjallisesti lähettämällä joko muuttuneen varaustilanneilmoituksen postitse viikoittain tai ilmoittamalla varauksesta/peruutuksesta sähköpostilla välittömästi. Viimehetken varaukset (tuloon alle 7 vrk) ilmoitetaan myös puhelimitse.

Mitä vuokrahintaan sisältyy

Varausehtojen mukaan vuokraan sisältyy lomakohteen vapaa käyttöoikeus sekä takka- ja saunapuut, ellei muuta ole mainittu. Rantamökeillä lisäksi soutuveneen käyttö, ellei muuta ole mainittu. Ylläksen Matkailu lähettää asiakkaille varausvahvistuksen, ajo-ohjeet ja muut tarvittavat tiedot varauksen yhteydessä.

Vuokrahinnan tilitys omistajalle

Ylläksen Matkailu perii asiakkailta ennakolta koko varatun ajan vuokran, joka maksetaan lomakohteen omistajalle kahden viikon kuluttua loman alkamispäivästä.

Viikonloppuvaraukset

Viikonloppuvaraukset kestävät perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 12.00.  Viikkovaraukset alkavat tulopäivänä kello 16.00 ja päättyvät lähtöpäivänä kello 12.00. Asiakkaat tosin saattavat saapua myöhäänkin ilmoittamatta edes kellon aikaa.

Sopimuksen voimassaoloaika:

Sopimus on voimassa toistaiseksi 6 kk:n molemminpuolisella irtisanomisajalla. Lomakohteen pitää olla valmiina asiakkaita varten koko myyntiajan. Huolto on tehtävä tarpeeksi ajoissa ennen sesongin ensimmäisten vieraiden saapumista.

Sopimuksen irtisanominen on mahdollista 6 kk:n irtisanomisajan puitteissa. Omistaja sitoutuu huolehtimaan irtisanomisajalle tulevista varauksista normaalisti.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. Yhteydessä kanssasi voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Ylläksen Matkailun ja Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö kanssamme. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!

Ylläksen Matkailu Oy
0306 502 580
yllaksen.matkailu@yllas.fi