Miten Ylläksen Matkailu markkinoi

 

Hakukoneet ja Facebook

Yhdessä Lomarenkaan kanssa Ylläksen Matkailu markkinoi lomakohteitaan pääosin netissä panostaen hakukoneoptimointiin ja hakusanamainontaan eri kielillä. Käytettäviä medioita ovat mm. Google, Facebook ja Yandex. Mainonta ohjaa asiakkaat  nettiin.

Kumppanuusverkosto ja jälleenmyyjä

Kumppaneitten suorittama tulospohjainen myyntityö on myös tärkeässä asemassa. Ylläksen Matkailun ja Lomarenkaan tarjontaa esitteleviä affiliate-kumppaneiden ylläpitämiä sivustoja on toistasataa, Suomessa ja Venäjällä.
Ulkomaisia jälleenmyyjiä on useita kymmeniä, lähinnä suuria matkanjärjestäjiä ja matkatoimistoja.

Positiivisen mielikuvan ja tunnettuuden kasvattaminen

Konsernin Imago- ja brandimainonnassa käytetään TV- ja ulkomainontaa sekä printtimediaa. Asiakkaisiin pidetään yhtyttä uutiskirjeillä ja Facebook-tarjouksilla.

MEK strategisena partnerina

Ulkomaan markkinoinnissa Lomarengas-konserni on Visit Finlandin eli MEKin strateginen partneri, jonka kanssa yhdessä toteutetaan isoja Keski-Eurooppaan ja Venäjälle suuntautuvia kampanjoita. Ylläksen Matkailun kaikki kohteet ovat mukana kaikissa projekteissa.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. Yhteydessä kanssasi voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Ylläksen Matkailun ja Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö kanssamme. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!

Ylläksen Matkailu Oy
0306 502 580
yllaksen.matkailu@yllas.fi