10 syyta yllas.jpg

10 hyvää syytä valita Ylläksen Matkailu

 

Loistavat käyttöasteet

Ylläksen Matkailun online-palvelu on erittäin suosittu tapa varata mökkilomia. Asiakkaat voivat varata mökkiäsi tai lomahuoneistoasi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Lomakohteen etsiminen ja varaaminen on helppoa. Kohteet esitellään lukuisin kuvin ja yksityiskohtaisilla tiedoilla. Monipuoliset hakumahdollisuudet tuovat kaiken tyyppiset kohteet esille. Palvelu toimii suomeksi ja englanniksi ja sitä kehitetään jatkuvasti. Online-palvelun ansiosta mökkien käyttöasteet ovat useimmiten erinomaiset.

Lomarengas konserni

Ylläksen Matkailu  kuuluu Lomarengas-konserniin, ja Lomarengas on sen pääomistaja 70 prosentin osuudellaan. Lomarenkaalla on vankka kokemus lomamökkien, huviloiden ja huoneistojen vuokraamisesta. Vuonna 1966 toimintansa aloittanut Lomarengas on alan markkinajohtaja ja ainut valtakunnallinen toimija. Lomarenkan kumppanina voimme taata ammattimaiset ja turvalliset palvelut sekä lomakohteiden omistajille että asiakkaille.

Monipuolinen tarjonta

Ylläksen Matkailun tarjonta kattaa koko Ylläksen alueen. Jokainen asiakas löytää omansa. Tarjolla on yli 500 upeata huvilaa ja huoneistoa sekä tasokkaita mökkejä. Luonnon rauhaa hakeville löytyy erämaakämppiä. Monipuolisempaa tarjontaa ei löydy keneltäkään muulta.

Valmis asiakaskunta

Ylläksen Matkailun asiakasrekisterissä on yli 10000 kanta-asiakasta. Monet heistä vuokraavat loma-asunnon Ylläkseltä jopa 2 kertaa vuodessa. Ylläksen Matkailun asiakkaat kokeilevat mielellään uusia kohteita ja he kertovat kokemuksistaan ystävilleen ja tuttavilleen. Tutkimme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä. Saatu palaute välitetään mökkien omistajille, jotta he voivat edelleen kehittää omaa palveluaan.

Ei kuluja ellei kauppaa -periaate

Ylläksen Matkailu ei peri mökin omistajalta mitään ylimääräisiä maksuja. Sopimuksen tekeminen ja Ylläksen Matkailun palveluun liittyminen ei sekään maksa mökinomistajalle mitään. Myyntipalkkio peritään tulospohjaisesti vasta toteutuneesta kaupasta: ei kuluja ellei kauppaa.

Avoimuus

Saat koko ajan luotettavaa tietoa alan kehityksestä sekä Ylläksen Matkailun toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Sekä Ylläksen Matkailun johto että myyntineuvottelijat harjoittavat avointa tiedottamista ja vuorovaikutusta mökin omistajien ja muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa.

Kuva 40.jpg

Kattava markkinointi kotimaassa ja ulkomailla

Lomarengas tekee ammattimaista kansallista ja kansainvälistä markkinointia. Lomakohteita markkinoidaan netissä, TV:ssä, ulkomainoksissa ja printtimediassa. Osana konsernia Ylläksen Matkailu hyötyy osaltaan näistä toimenpiteistä. Asiakkaisiin pidetään jatkuvasti yhteyttä kohdistettujen uutiskirjeiden avulla. Lomarengas ja Ylläksen Matkailu ovat aina läsnä kun matkailusta haetaan tietoa ja kun lomapäätöksiä tehdään.

Autamme sinua kehittämään mökkisi laatua

Ylläksen Matkailu luokittelee kaikki lomakohteensa. Luokitus on Lomarenkaan kehittämä ja se huomioi myös kansainvälisen matkailijan tarpeet. Luokitus antaa asiakkaille luotettavan tavan kohteiden vertailuun. Mökkien omistajat voivat luokituksen avulla kiinnittää huomiota tärkeisiin asioihin ja ottaa ne huomioon jo ennalta silloin kun rakennetaan uusia kohteita tai peruskorjataan vanhoja. Luokitus huomioi mm. sisustukseen ja pihapiiriin liittyviä seikkoja, joihin kohteen omistaja voi vaikuttaa paikan päällä.

Liki 400 mökkien omistajaa luottaa Ylläksen Matkailuun

Jo liki  400 mökkien omistajaa on Ylläksen Matkailun sopimuskumppaneita ja tärkeitä asiakkaita. Määrä on kasvussa. Vuosittain yli 16.000 matkailijaa viettää yli 120.000 majoitusvuorokautta Lomarenkaan lomakohteissa.

Luotettava tuki mökin omistajalle

Ylläksen Matkailu hoitaa mökin omistajien puolesta kaiken rahaliikenteen. Saat aina vuokrien tilitykset ajallaan. Ei no show-tapauksia. Mahdolliset luottotappiot jäävät Ylläksen Matkailun huoleksi.  Kielitaitoiset myyntineuvottelijamme auttavat Sinua palvelemaan ulkomaalaisia asiakkaita silloin, kun et itse pärjää vieraalla kielellä.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme.  Yhteydessä kanssasi voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Ylläksen Matkailun ja Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö kanssamme. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä! 
 

Ylläksen Matkailu Oy
0306 502 580
yllaksen.matkailu@yllas.fi